Szakterületek, amikben segítségére lehetek.

Keressen bizalommal az alábbi ügyekkel kapcsolatban! - Kapcsolat -

Társasági jog

Jelentős tapasztalattal rendelkezem a cégalapítástól a végelszámolásig a társasági jog valamennyi területén. Vállalom társaságok alapításának teljeskörű ügyintézését, cégmódosítások lebonyolítását, emellett segítséget nyújtok a gazdasági társaságok működése során felmerülő jogi feladatok (szerződések, szabályzatok elkészítése stb.) ellátásában is. A végelszámolási eljárások lefolytatása során célom, hogy a társaság működését hatékonyan zárjuk le, szem előtt tartva a tulajdonosok és vezető tisztségviselők érdekeinek védelmét is.

Gazdasági jog, peres képviselet

Széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkezünk a gazdasági jog körébe tartozó változatos jogi problémák megoldásában. Ennek keretében Ügyfeleim számára tájékoztatást nyújtunk az adott gazdasági jogkérdésre vonatkozó szabályozásról, és javaslatot teszünk az Ügyfeleim érdekeinek leginkább megfelelő szerződési formára, ügyelve a legteljesebb jogi védelmet biztosító szerződési biztosítékrendszer kialakítására is.

A polgári peres ügyekben elsődleges célunk a felek közötti megegyezés elérése, lehetőség szerint a bíróságon kívüli megállapodás, azonban a peres eljárásokban is sikeresen képviseljük Ügyfeleinket a különböző bírói fórumokon, illetve közigazgatási hatóságok előtt.

Ingatlanjog

Ingatlanjogi keretében teljeskörű ügyintézést nyújtok a legkülönbözőbb ingatlanügyletek megkötése során. Itt a szerződések készítésétől és véleményezésétől (adásvétel, ajándékozás, bérlet, csere, tartási és életjáradéki szerződés stb.), társasház alapítást és a társasházakkal kapcsolatos ügyintézésen keresztül, birtokvédelmi ügyek kezelését, továbbá az ingatlan-nyilvántartási és más hatóságok előtti képviseletet és az eljárások lefolytatását is lehet érteni.

Büntetőjog

Irodánk elsősorban a követeléskezelési tevékenységéhez kapcsolódóan lát el sértetti képviseletet büntetőeljárások során olyan esetekben, amikor az adósok magatartása kapcsán a büntetőjogi felelősségre vonás is felmerülhet. Büntetőjogi praxisunk keretében vállaljuk a feljelentések megtételét, a sértetti jogok teljeskörű képviseletét a büntetőeljárás valamennyi szakaszában, illetőleg a bűncselekménnyel okozott kár polgári jogi igényként történő bejelentését és érvényesítését. Emellett természetesen büntető védelem ellátását is vállaljuk, és hatékonyan képviseljük ügyfeleink érdekeit a büntetőeljárások során.